Sant Boi inicia aquest mes de setembre una nova Temporada dArts escèniques amb una programació carregada de propostes noves, diferents i atractives. Barrejarà lhumo, la crítica social, la música i els espectacles per a tota la família.

El dia 23 de setembre Maleïdes guerres (i aquell que les va fer)obriran la temporada gratuïtament. Un espectacle que parla de barbàrie i conflictes armats en el marc de la commemoració del Dia Internacional de la Pau.

Les propostes per aquesta temporada son les següents;

Arriba Fairflay el dia 28 doctubre, una obra que convida a la reflexió ja que és una crítica a la crisi i al món laboral que cada vegada es més complicat. El secret de la Lloll” omplirà Sant Boi dhumor el 30 de setembre amb, evidentment, Lloll Beltran com a protagonista.

Aquesta vegada també es faran representacions de teatre musical, entre elles, el Festival de Valsos i Danses de lOrquestra Simfònica del Vallèsel 23 de sesembre. I durant la XVII Mostra de Jazz,  The Dumpy Lobsters faran que el jazz sigui per a tota la familia el dia 18 de novembre.

També per a tota la familia seran propostes com El petit Dalí (16 de desembre), Aladdin el musical (21 doctubre) i Lartesà de planetes (22 de noviembre)

Aquí teniu tot el programa complet per a que no us perdeu cap espectacle. 

Imatge: Departament de Cultura de Sant Boi.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here