Lluís Mijoler, que el mes de febrer passat ja havia estat proclamat candidat d’ICV a l’alcaldia del Prat per a les eleccions de l’any vinent, ha estat ara ratificat com a candidat de la confluència El Prat En Comú, integrada per les seccions locals dels partits ICV, EUiA i Podemos.

Mijoler ha estat finalment l’únic candidat del procés de primàries, després de la retirada de l’única candidatura alternativa que es va presentar, just al final del procés. Un dia abans que Catalunya en Comú al Prat celebrés l’assemblea de proclamació del candidat a l’alcaldia a les eleccions del pròxim mes de maig, Juan de Dios Romero, membre de la formació i treballador municipal, va denunciar irregularitats en el procés de primàries del partit que li van impedir “competir en igualtats de condicions”, com a raó per retirar definitivament la seva candidatura.

No obstant això, Mijoler va febre un suport incontestable: 92 vots a favor i 2 nuls d’un cens de 223 militants de tots tres partits.

Actualment, Mijoler és tinent d’alcalde i regidor d’Economia, Bon Govern, Transparència, Promoció de la ciutat i Participació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here