Artadi afirma que la visita era de caràcter “privat” per “tenir contacte de primer mà” amb el claustre i allunyar els centres “del focus”

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha traslladat aquest dijous amb una piulada a la xarxes socials “tot el suport del Govern” a la direcció i al professorat de l’IES El Palau de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat). Ho ha publicat així al seu compte de Twitter després que una cinquantena de persones l’hagin escridassat quan ha anat a visitar el centre. “Han de poder tirar endavant el seu projecte educatiu amb total tranquil·litat i llibertat; els mestres són el més important que tenim en aquest país”, ha afegit el cap de l’executiu català al missatge.

En una mateixa línia s’ha expressat, en roda de premsa des de L’Hospitalet de Llobregat, la portaveu del Govern, Elsa Artadi, que ha emmarcat la trobada en una visita “privada” amb el claustre. “Era una aproximació per realment entendre com estan, per donar recolzament i tenir contacte de primera mà, per entendre la complexitat de la situació”, ha assegurat Artadi.

La portaveu ha insistit en el caràcter privat de la visita de Torra i del conseller Josep Baragalló al centre per “treure el focus” de l’IES Palau i de la tasca educativa dels centres –”i en aquí ens hem de responsabilitzar tots”-. “Una pressió que no haurien de tenir els mestres d’aquest país”, ha insistit arran de la situació judicial d’alguns docents derivada de l’1-O.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here