La festa major del Prat ja és aquí i l’encarregat de donar-li la benvinguda serà Alfred García, compositor i cantant, i sobretot, pratenc,  que va participar a la darrera edició d’Operación Triunfo. 

L’Alfred Garcia, que va dedicar-se a cantar a dins l’acadèmia la sardana de la festa major del Prat i va regalar-li un gall de pota blava a la seva companya, l’Amaia, ha estat sempre molt vinculat al municipi. Des de ben jove va iniciar la seva formació musical a la Unió Filharmònica del Prat i ha participat activament al projecte de La Capsa. 

Darrerament el consistori va otorgar-li el Premi Ciutat del Prat i de ben segur que farà un pregó a l’alçada dels dies de festa que vénen. Serà a les 21 h a la plaça de la Vila, i després d’ell, els focs d’artifici donaran el tret de sortida definitiu a aquesta Festa Major.

L’Alfred però, no s’acomiada de les festes un cop havent llegit el pregó. La nit de dissabte a les 21.30h oferirà un concert dins de les Nits a l’estació on també hi participaran Maldita Nerea, GzZ! DJ i La Golden Beat. Tothom que s’apropi a escoltar-lo podrà gaudir d’alguns dels temes que gravarà al seu proper àlbum, escrit la major part a l’acadèmia d’Operación Triunfo i titulat 1016, el seu número de càsting. Un disc on es barregen el rock d’autor i les melodies pop, amb unes lletres personals i properes. A més, sembla que comptarà de manera excepcional amb la participació d’Amaia Romero, la seva companya i vigent guanyadora d’Operación Triunfo amb la que va participar al festival Eurovisión. 

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here