De l’11 al 14 d’octubre, torna a El Prat, el ja consolidat Festival Esperanzah!, un festival on es fusiona la música i l’economia solidaria. La nit del 12 d’octubre, però, serà una nit diferent. Arriba l’Esperanzah es Muher! Una nit amb un cartell 100% femení.

Serà una nit on només hi haurà dones tant a dalt com al darrera de l’escenari, amb la finalitat de visibilitzar-les en un món on encara passen massa desapercebudes. Únicament el 13% dels artistes que actuen a grans festivals d’arreu d’Espanya son grups o cantants solistes femenines. El festival, que sempre ha manifestat el seu compromís amb la transformació social, intentarà lluitar contra aquesta desigualtat durant una nit sencera.

Arriben, com a caps de cartell Arianna Puello, Ana Tijoux i Vinila Von Bismark, però hi participaran més de 40 artistes de diferents gèneres i generacions: cantants, compositores, escriptores, cirqueres etc.  La cantant Amparo Sánchez i el col·lectiu Art Muhé, han estat les promotores d’aquesta brillant iniciativa, on manifesten i reivindiquen l’espai que les dones es mereixen dins la música.

La nit comptarà amb: Alicia Ramos, Amparo Sánchez i el Col·lectiu Art Muhé, Anita Kuruba, Aziza Brahim, Banda Futura, Batucada Tabarilea, Belén Natali, Cia Cai, Dj Laia, Dj Luna, Donadanza, Eva Serra, High Paw, Jhana Beat, Indira, Iris Serrano, La Bora Visuals, La Canija, La Mari, La Otra, Lara Kaló, Las Hijas de la Cumbia, Mane Ferret, Maria Blanco, María Ruiz, Maruja Limón, Matah Sound, Maui, Noelia Morgana, Paula Bu, Road Ramos, Sadgala, Samira Stella, Sara Curruchich, Tesa, Tríbade, Vinila Von Bismark i Las Migas, estrenant cantant, Bego Salazar..

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here