Avui dilluns s’ha fet públic el vídeo de l’atac a la comissaria dels Mossos de  Cornellà per part d’Abdelouahab Taib, la matinada del 20 d’agost.  

Les imatges, a les quals ha tingut accés “Estrella Digital” evidencien que la tesi de la defensa de Taib no se sosté . L’agent va disparar en defensa pròpia després que l’atacant s’abraonés damunt la recepció de comissaria amb un ganivet de grans dimensions amb la intenció d’apunyalar a l’agent. Es dedueix, per tant, que l’agent, abatent-lo, va actuar de manera correcta seguint tots els protocols d’actuació. A més, com es veu a les imatges, l’atacant va seguir corrent per la comissaria intentant culminar l’acció.

La policia segueix tractant l’atac com un “atemptat terrorista” ja que Taib es va llançar sobre l’agent amb una “clara voluntat homicida” i cridant el nom d’”Al·là”, tot i que la família defensés que l’atacant tenia una voluntat suïcida per la seva condició d’homosexual.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here