Els Serveis Territorials d’Ensenyament al Baix Llobregat han obligat una llar d’infants d’Esplugues de Llobregat a retirar un llaç groc que tenien penjat al centre des de finals del 2017.

Segons ha avançat ‘El Periódico’ i han confirmat fonts d’Ensenyament a l’ACN, l’Escola Bressol El Sucre va rebre l’ordre d’Inspecció Educativa per despenjar el llaç després que una família s’hagués adreçat a la Conselleria per mostrar el seu malestar per la presència d’aquest símbol.

El requeriment per retirar-lo es va fer dies abans de la commemoració de l’1-O. Pocs dies després d’haver tret el llaç, el passat dia 2 d’octubre, a la façana de l’escola bressol van aparèixer pintades feixistes.

L’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, va condemnar les pintades a través de les xarxes socials. “Vull denunciar l’aparició de símbols feixistes a l’entrada d’una escola bressol pública. No caurem en la provocació dels intolerants”, va publicar a través del seu perfil de Twitter.

El mateix dia la brigada municipal va netejar la façana, que va reaparèixer pintada al cap de poc, fet que va motivar la reactivació dels operaris de l’Ajuntament per esborrar les noves marques.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here