Segons va informar dilluns L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) la comarca del Baix Llobregat es troba, després de les fortes pluges de diumenge, en situació hidrològica de risc per cabal per superació de llindar de perill, concretament en les estacions d’aforament de Sant Vicenç i Sant Joan Despí.

Aquest perill és provocat per l’augment del cabal de les rieres laterals i de l’àrea drenant de tota la conca, això produeix que aquest cabal pugui augmentar de forma sobtada a la llera principal i afectar trams baixos i guals.

La situació d’inestabilitat es preveu que duri uns quants diens encara, i per tant, es recomana seguir evitant els accessos a la llera, als punts baixos, guals i creuaments de riu a nivell als següents municipis:

Collbató, Esparraguera, Olesa de Montserrat, Abrera, Martorell, Castellbisbal, Sant Andreu de la Barca, Corbera de Llobregat, el Papiol, Pallejà, Molins de Rei, Sant Vicenç dels Horts, Sant Feliu de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló, Sant Joan Despí, Sant Boi de Llobregat, Cornellà de Llobregat, el Prat de Llobregat.

Imatge: btv.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here