Avui dimecres i fins divendres, tindran lloc a Sant Just les Jornades Ciutats Creatives 2018, que celebren la seva desena edició. És un esdeveniment que organitza l’ajuntament de Sant Just juntament amb la Fundació Kreanta, dins del seu projecte europeu de Rutes Singulars.

Aquestes jornades tenen com a objectiu potenciar l’economia creativa dels diferents municipis que hi participen, el turisme cultural i la sostenibilitat com a motor pel desenvolupament econòmic local.

En aquesta edició hi ha representants d’institucions catalanes, com el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, la Diputació de Barcelona, L’institut Català d’Empreses Culturals, entre d’altres, i d’institucions franceses dels municipis d’Angers i Toulousse.

Al projecte hi participen els ajuntaments de Sant Just, Irún, Barakaldo, Tournefeille, Foix i la fundació Kreanta que duran a terme una taula rodona per fer una valoració d’aquesta iniciativa transfronterera.

La presentació de les jornades tindrà lloc al Taller d’Arquitectura de Ricardo Bofill avui dimecres a les 19.15 amb una taula rodona en la que participaran el mateix arquitecte juntament amb, Jaume Plensa, escultor, Susana Solano, escultora, Joan Margarit, poeta, Joan Albert amargós, músic i la pintora Soledat Sans. L’acte tractarà sobre “Sant Just Desvern, la mirada dels seus creatius” Les jornades finalitzaran divendres amb una visita a la cripta de Gaudí i a la colònia Güell.

Totes les sessions podran seguir-se per streaming en aquest enllaç o al canal de youtube de la Fundació Kreanta.

Font: Ajuntament de St.Just

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here