El proper divendres, 19 d’octubre a les 18:00h tindrà lloc la inauguració del nou Casal de Joves que obrirà les seves portes durant tot el cap de setmana.

L’acte inaugural inclourà una visita guiada per les instal·lacions, una mostra de les entitats juvenils de Sant Feliu i un concert. Les activitats seguiran també dissabte al matí amb una classe d’activitat física, un vermut i una subhasta de l’antic mural dedicat a Pere Dot que estava situat a l’anterior façana. A partir de les 18.00h del mateix dissabte, l’equipament obrirà les seves portes per a que tothom pugui visitar-lo, es celebrarà un sopar popular i un altre concert a la sala d’actes. Diumenge, finalment, es realitzarà una competició de videojocs en línia a la vegada que es farà un recorregut interactiu en clau de microteatre pels nous espais. Els actes acabaran amb un vermut a ritme de swing i una sessió de Disco Jove amb còctels saludables.

El nou Casal de Joves compta amb més espais i més serveis. Hi ha un total de 4 bucs d’assaig completament equipats, 445 metres quadrats de soterrani amb despatxos, una sala polivalent i una sala d’assaig adaptables per a convertir-se en un únic espai.

La planta baixa compta amb un bar amb una àmplia terrassa a més d’una sala d’actes annexa, despatxos, un espai d’autoconsulta i el Punt d’Informació Juvenil. La primera planta disposa de la sala d’estudi i lectura Maite Carranza, en reconeixement a l’escriptora de Sant Feliu, també disposa d’una sala d’audiovisuals Santi Junqué, primer regidor de joventut, i una sala plàstica que dóna accés a una altra terrassa.

Arriba també el JovApp 

A més de la inauguració, es llençarà de manera oficial el Carnet Jove Local, amb el nom de JovApp. És una aplicació que només podran utilitzar els i les joves d’entre 14 i 35 anys i servirà per informar-los de propostes concretes, per reservar sales al casal, consultar l’agenda d’activitats i accedir a ofertes de treball, entre d’altres.

A més, comptarà amb un sistema de gamificació on el jovent podrà aconseguir “Sanfes” que després podran ser bescanviats per premis. La presentació oficial serà dissabte dia 20 a les 18 hores.

Font: Ajuntament de Sant Feliu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here