Aquest cap de setmana, el municipi s’omplirà de bicicletes; arriba el Sant Andreu Festival Solo Bici i la Festa de la bicicleta.

El Sant Andreu Solo Bici és un certamen on les principals marques del sector presenten les seves novetats per a l’any vinent i on els assistents poden apropar-se per provar-les totes. S’instal·larà un recinte firal al centre de la ciutat i s’organitzaran diferents recorreguts en bicicleta de diferents graus de dificultat i de diferents tipus; de cross country, d’enduro, e-bikes i un de carretera.

A més, s’ha organitzat un debat amb la participació de l’alcalde, Enric Llorca, juntament amb Juli Gendrau, director del Servei Català de Trànsit i Cristóbal Pérez, president de la Federació Catalana de Ciclisme.

Els més petits també tindran cabuda al festival ja que al recinte firal hi haurà un recorregut per a que puguin aprendre a anar en bicicleta.

Diumenge, es farà un curs de seguretat per adults i una passejada popular per circuit urbà. S’iniciarà a les 11, i per participar de la cursa, s’haurà d’inscriure prèviament a esports.sabarca.cat . En acabar, es sortejarà una bicicleta per a tots els participants.

Font/imatge: Aj.St.Andreu de la Barca

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here