Carlos Right, el concursant d’Operación Triunfo d’Esplugues de Llobregat, s’ha salvat de l’expulsió amb el 62% dels vots per part del públic. 

Right arribava a aquesta Gala número cinc com a nominat, després de la seva actuació amb la cançó Estrella Polar, de Pereza, juntament amb la seva companya, Sabela. Respecta a la seva actuació, Ana Torroja, una de les jurats del talent show, va assenyalar que cada vegada que el concursant trepitjava l’escenari, s’il·luminava, tot i així, va afegir, que aquella nit el que buscaven eren matisos i detalls i que en les últimes actuacions l’havien vist estancat.

El concursant d’Esplugues va afrontar la setmana de nominat com un repte, i va escollir una cançó completament allunyada del registre en el que se l’havia vist en les gales anteriors: Tip Toe de Jason Derulo. L’elecció d’una cançó moguda en el que vam poder-lo veure ballant per primera vegada dalt de l’escenari, el fet que fos en anglès, el seu bon humor i el joc que dóna amb la seva companya Júlia i la seva complicitat que sembla que va mes enllà de l’amistat, van fer que el públic el votés amb un 62 % dels vots. L’expulsat va ser Dave, un dels seus millors amics dins l’acadèmia i un dels concursants més divertits de l’edició.

Tot i així, l’actuació no va convèncer al jurat, que va tornar a nominar-lo. Right però, aquesta vegada, va comptar amb el suport dels seus companys que van salvar-lo amb més de la meitat dels vots fent-lo creuar, per fi, la passarel·la.

Avui dijous, a l’acadèmia realitzen el repàs de la gala on els concursants veuen la seva pròpia actuació i l’analitzen juntament amb Manu Guix i Noemí Galera. A les 16.00h descobrirem quina és la cançó que haurà de defensar Right durant la propera setmana.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here