L’alcaldessa d’Olesa de Montserrat, Pilar Puimedon, i l’alcalde de La Palma de Cervelló, Xavier González, han comparegut avui divendres a la Ciutat de la Justícia per declarar davant la Fiscalia que investiga el paper de determinats ajuntaments en la jornada del referèndum de l’1 d’octubre de 2017.

Tan un com l’altre, a instàncies del seu advocat, han afirmat que no tenien res a declarar. El fiscal que els havia convocat no era present en el moment de la declaració i l’encarregat d’efectuar les preguntes ha estat un policia.

A la porta dels jutjats, s’hi han concentrat nombrosos veïns i veïnes dels dos municipis per expressar la seva solidaritat amb els dos alcaldes que han estat aplaudits tan a l’entrada com a la sortida. Entre els assistents hi havia l’alcalde de Torrelles de Llobregat, l’alcaldessa  de Pallejà, l’alcalde de Sant Climent de Llobregat, el diputat de Catalunya en Comú Podem, Joan Josep Nuet, el coordinador d’ICV a la comarca, Jordi Gil, i l’exdiputat al Parlament, Jaume Bosch.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here