Carlos Right, veí d’Esplugues de Llobregat, s’ha convertit en el setè expulsat d’aquesta edició d’Operación Triunfo amb un 43 % de vots a favor. La seva companya, Marilia, va tornar-se a salvar després de dos setmanes consecutives nominada.

Right va ser el concursant que va entrar de manera més curiosa a l’acadèmia. En un primer moment, no era dels 18 candidats a entrar, però un dels elegits va renunciar a la seva plaça a l’últim moment fent que l’espluguenc pogués entrar al talent show.

En aquesta vuitena gala, ha cantat “Everything” de Michael Bublé, amb un elegant vestit blau. A la trobada setmanal que els expulsats fan amb els mitjans de comunicació ha assegurat que tot i que al principi dubtava respecte la seva entrada i no entenia “¿Per què ara si i abans no?” va fer un canvi de xip quan va actuar, amb Miki, veí de Terrassa, i s’ha sentit des de la primera setmana com un concursant més.

Ha comentat que les dues nominacions per les que ha passat han estat molt diferents, la primera va cantar “Tip toe” de Jason Derulo perquè “volia que veiessin que també sabia cantar i moure’m a la vegada” en aquesta darrera, en canvi, “volia demostrar la meva veu

Right ha estat molt unit a tres dels seus companys: Julia, Noelia i Dave. Amb aquest últim va viure la primera de les nominacions i va ser una setmana dura per als dos. Ha expressat que “a l’acadèmia s’agafa molta estimació a la gent amb la que convius”, tot i així, ha desmuntat un dels rumors que més s’ha escoltat en aquesta edició: “ Sento dir-vos-ho, però no hi ha Julright” S’havien fet moltes especulacions sobre la connexió que existia entre una de les seves companyes, Julia Medina, i ell, però pel que sembla assegurar Carlos, no ha anat més enllà de l’amistat.

Ha expressat la seva il·lusió per a ser l’escollit per a representar Espanya a Eurovisión, però creu que “Famous és un gran aspirant i està al nivell” Right també s’ha manifestat sobre la xerrada que Noemí Galera, directora de l’acadèmia, va fer als concursants el passat dissabte arran d’una broma que van fer i que es va interpretar com una falta de respecte al programa. Carlos ha expressat que  “Noe ens estima molt i vol el millor per nosaltres” i assegura que “tots som gent normal i que no fem coses per fer audiència es pot malinterpretar”, ha afegit però, que no tenen por a les càmeres del 24 hores tal i com la directora havia insinuat.

El setè expulsat del programa ara comença el camí per a iniciar la seva carrera musical, conscient de la feina que li queda per fer i amb ganes de moure’s pel house dance, el trap, o l’R&B. Assegura que la seva intenció és fer “coses noves que no estiguin gens vistes”

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here