El nou centre comercial del Baix Llobregat disposa de 103 locals i preveu rebre vuit milions i mig de visitants anuals

La comarca del Baix Llobregat comptarà a partir d’aquesta setmana amb un nou centre comercial. Es tracta de Finestrelles Shopping Centre, una instal·lació que ha promogut el grup belga Equilis i que suposat una inversió de 120 MEUR.

L’equipament, que disposa de 103 locals comercials i 39.250 metres quadrats, permetrà crear 1.150 llocs de treball directes.

A banda, preveu atraure més de vuit milions i mig de visitants anuals de Barcelona i les poblacions de l’entorn. L’edifici està construït amb materials sostenibles i sistemes per reduir les emissions de gasos contaminants. A més, està dissenyat sense barreres arquitectòniques.

Finestrelles Shopping Centre es troba entre una de les principals entrades a Barcelona i les poblacions de la comarca del Baix Llobregat. En un radi de vint minuts es troben 21 municipis, amb una demanda potencial que supera els 2,5 milions de persones.

Un hipermercat Alcampo, un gimnàs de la cadena Duet Fit, un establiment Media Markt i una botiga Decathlon són les principals apostes de la instal·lació, on també hi són presents diverses marques del grup Inditex. L’oferta al públic es completa amb una gran varietat de restaurants.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here