Adrià Carrasco, d’Esplugues de Llobregat desplaçat a Brussel·les a causa de la emissió de l’ordre de detenció per part de l’Audiència Nacional, va irrompre ahir en el discurs que el ministre d’Assumptes Exteriors, Josep Borrell estava pronunciant en un acte de Societat Civil Catalana (SCC) sobre el 40è aniversari de la Constitució espanyola.

El jove va cridar que la Constitució era “una puta farsa” i “una mentida” just quan Borrell estava recordant l’aplicació de l’article 155 a Catalunya. Els assistents a l’acte van reaccionar amb crits de “¡fuera, fuera!” i finalment va ser expulsat pels serveis de seguretat de l’acte acompanyat d’aplaudiments del públic.

Els mateixos serveis de seguretat van intentar impedir que les càmeres gravessin com s’emportaven el jove mentre l’empenyien. Carrasco va acabar exposat per la policia belga que se’l va emportar detingut.

Un cop el jove va ser desallotjat, el ministre va afirmar que aquestes coses passaven quan “es pertany a una organització d’extrema dreta” ironitzant sobre les paraules de Gabriel Rufià, diputat d’ERC, al congrés.

A través de les xarxes socials, el grup de suport #AdriEtVolemACasa van anunciar una concentració ahir a les 20.30h davant l’Ajuntament d’Esplugues en solidaritat amb Carrasco.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here