El passat mes d’octubre, el Ple Municipal de l’Ajuntament de Castelldefels va aprovar les bases per a la convocatòria de la XII Edició dels Premis Ciutat de Castelldefels 2019.

Aquests premis tenen com a objectiu reconèixer les persones i entitats que han merescut un reconeixement especial pel seu esforç, treball, repercussió social o dedicació a la ciutat durant els anys 2017 i 2018. Son un guardó que va néixer per valorar la contribució de la ciutadania per una ciutat i un món millors.

Des del 13 de desembre del 2018 fins al 11 de gener del 2019 queda obert el termini de presentació de les candidatures per a rebre algun dels guardons. Les candidatures, però, no podran ser presentades pels mateixos mereixedors del guardó sinó que hauran de ser presentades per terceres persones. Caldrà que incloguin tots els documents necessaris i que raonin i justifiquin el suport dels membres de la Comissió de Propostes o de l’Entitat que proposa.

A més, com a novetat d’aquesta edició s’obrirà un procés participatiu per tal que els ciutadans i les ciutadanes emetin el seu vot a través de la pàgina web de l’Ajuntament.

Les seccions convocades per aquesta edició s son:

  • Premi Ciutat de Castelldefels al Foment dels Valors Socials i Cívics 2019
  • Premi Ciutat de Castelldefels d’Economia i Innovació
  • Premi Ciutat de Castelldefels
  • Premi Especial Ciutat de Castelldefels

Divendres 12 d’abril el Teatre Plaza n’acollirà la Cerimònia de Lliurament.

Font: Aj.Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here