Els dies 14, 15 i 16 de desembre torna la Fira Tapa de Pota Blava i de Carxofa Prat a la granja La Ricarda on també se celebra la 45a edició de la Fira Avícola Raça Prat que te el Pota Blava com a protagonista.

Com a novetat d’aquest any, hi haurà un espai gastronòmic en un dels espais de la granja lletera al costat del Parc Agrari, i es donarà més protagonisme a la cuina basada en productes locals.

A la nau, de 600m2 en la que es celebrarà la Fira Tapa Pota Blava i Carxofa Prat, s’hi podran degustar més de 20 tapes elaborades pels bars i restaurants del Prat que hi participen. Es manté el menú del Consell Regulador Raça Prat, el take away Pota Blava, i l’esmorzar de pagès. A més, a la zona gastronòmica de la Fira Avícola hi haurà activitats infantils i actuacions musicals, entre altres.

A més, l’espai gastronòmic acollirà el showcooking per escollir la millor tapa de la ruta del Quinto Tapa. Dissabte 15 d’11 a 13h, els restauradors cuinaran les tapes finalistes, i un jurat de l’Escola Hofmann en triarà la guanyadora.

En aquesta edició s’estrena també, un nou espai: l’Aula Cuina, que en aquesta ocasió estarà protagonitzada per dones en quatre tallers diferents. Susana Aragón – Cèntric Gastrobar-, Rosa Farrés –La Lluna en un Cove-, Rosario Perales –Casa Guijarro- i Mònica Escudero –El Comidista- , faran diferents showcookings per treure tot el profit dels productes estrella del Parc Agrari.

A més, també se celebrará la 16a Mostra Comercial i Fira d’Artesania, i la 2a Fira de l’Economia Social i Cooperativa del Baix Llobregat.

Font: AGTBaix

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here