L’ACF Olesa Sardanista ha presentat una trentena d’activitats per aquest 2019 amb l’objectiu de “normalitzar el fet sardanístic i fer que la cobla i la sardana ocupin un espai central en la vida cultural”

El tret de sortida de la temporada serà l’espectacle “Camins del paradís” amb el rapsode i tenorista Valentí Maymó. Des de la pell de Jacint Verdaguer, parlarà de la seva vida i recitarà alguns dels versos del poeta folguerolenc. L’espectacle s’inicia amb l’arribada de Verdaguer al Paradís després de la seva mort on hi busca la seva mare, que va ensenyar-li cançons quan era un nen. Des d’allà es proposa fer-se sentir amb la cançó del paradís.

Des de l’entitat han apostat per una programació diversa i per a tot tipus de públic:

Programació regular: Ballades mensuals, l’Aplec d’Hivern, l’Aplec de la Sardana (segon dissabte de maig), cicle de ballades a la fresca (dilluns de juliol), concert de nadal…

Fusió de sardana, cobla i altres disciplines: Concert de “Sardanes a Banda” projecte final de l’ESMUC de Xavier Ventosa, on fusiona el seu instrument amb la Banda de Cardona; concert KIRINEC de la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona amb el músic basc Kepa Junkera, trikitixaire que porta la cobla a uns alts nivells interpretatius.

Espai per als més joves: l’espectacle “Campi qui pugi” dels Ambaükatunàbia, els Contes Sonats d’en Pere Montserrat, la Trobada d’Escoles Sardanistes d’Olesa, i l’exhibició d’una colla de sardana esportiva.

L’acte de presentació es durà a terme el proper dissabte 26 de gener de 2019 a les 18h a l’Auditori de la Casa de la Cultura.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here