Teatresdespí aposta per muntatges de gran qualitat com ara El Llibertí, El Preu o Terra Baixa · El nou cicle d’arts escèniques estrena l’espai d’humor ‘Nits de Comèdia’ amb monologuistes com Luis Piedrahita

Aquesta setmana arrenca la nova temporada de Teatresdespí, amb una trentena d’espectacles que es podran veure fins al maig de 2019. La programació de Teatresdespí es caracteritza per uns espectacles de gran qualitat que van des del teatre infantil fins als muntatges més innovadors, tot passant per la música, el cinema o els monòlegs d’humor.

La nova temporada comença el dijous 17 de gener amb la pel·lícula El fotògraf de Mauthausen, dirigida per Mar Tarragona i interpretada per Mario Casas, Richard Von Weyden i Adrià Salazar, que es podrà veure al Teatre Mercè Rodoreda. Divendres 18 de gener serà el torn de la música, amb el concert dels Kiss of Death, una banda tribut als Kiss que actuarà al Bulevard.

Dissabte 19 de gener, el monologuista Albert Boira serà l’encarregat d’estrenar les Nits de Comèdia, un nou espai d’humor amb els millors monologuistes a l’Auditori Miquel Martí i Pol. I diumenge 20, al Teatre Mercè Rodoreda, hi haurà teatre per a nadons, amb l’espectacle Nyam nyam de la companyia Daquidalla.

La nova temporada de Teatresdespí es prolongarà fins al mes de maig amb una trentena d’espectacles. Pel que fa al teatre, podrem veure obres com El preu, dirigida per Sílvia Munt i interpretada per Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom; El llibertí, dirigida per Joan Lluís Bozzo i interpretada per Abel Folk i Àngels Gonyalons; La niña gorda, dirigida per Xavier Albertí i interpretada per Jordi Oriol, i Terra baixa, dirigida per Pau Miró i protagonitzada per Lluís Homar; i també l’espectacle d’humor Las amígdalas de mis amígdalas son mis amígdalas, de Luis Piedrahita.

Per al públic infantil, hi haurà propostes pensades per a diferents franges d’edat, també per a nadons, amb espectacles com Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?, La gallina dels ous d’or, El monstre de colors, Nana, una canción diferente, Temps de llum i el concert de la popular cantant Dàmaris Gelabert.

Pel que fa al nou espai d’humor de les Nits de comèdia, a més d’Albert Boira, per l’escenari de l’Auditori Miquel Martí i Pol passaran artistes com Carolina Noriega, Godoy, Sara Escudero i Víctor Parrado.

Per segon any, Sant Joan Despí serà escenari del Festival Zero, un certamen per a gent jove amb ganes de viure experiències noves, artístiques i innovadores. La programació del Festival Zero 2019 estarà formada per les obres A mí no me escribió Tennessee Williams, de la companyia Roberto G. Alonso i Marc Rosic; Painball, de Les Impuxibles, i Espera, de circ EIA.

Pel que fa a la música, el Teatre Mercè Rodoreda acollirà els concerts de Chenoa, el grup Flamaradas i Joan Dausà. Per la seva banda, a la Sala Bulevard tindrem concerts de tribut a Kiss i a AC/DC i les actuacions de Maruja Limón i de la banda santjoanenca Tabú.

A Sant Joan Despí també podrem veure les propostes del Cicle Gaudí de Cinema Català, que ens portarà les pel·lícules El fotògraf de Mauthausen, Petra i Entre dues aigües.

Finalment, a l’entorn del Dia Internacional de la Dona, Sant Joan Despí celebrarà la sisena edició del Lila Cabaret, una exhibició i mostra de teatre, circ, música, màgia, comèdia i dansa a càrrec de dones que enguany serà presentada per la guardonada maga Gisell, finalista del programa de TVE ‘Pura Màgia’ i que inclourà les actuacions de Raquel Carpio, circus performer; Paloma Pujol, football freestyler; Rocío Barba i Raquel Carpio, amb un duo d’acrobàcia aèria amb cèrcol; el grup de dansa urbana local The Lock Generation i la cantant Ssttella Ella.

Espectacles amb abonaments

Hi ha abonaments per a les obres de teatre per a adults, per al Festival Zero, per a les obres de teatre infantil, per a les obres de teatre per a nadons, per a les Nits de comèdia i per all Cicle Gaudí. També hi ha descomptes en diferents espectacles per compres amb carnet de biblioteques, carnet jove, persones majors de 65 anys, titulars de carnet de discapacitat, aturats, menors de 35 anys, famílies nombroses, monoparentals i amb carnet de discapacitat, així com descomptes per a grups.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here