L’Ajuntament de Martorell, a través de la regidoria de Promoció Econòmica i en col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat, inicia un nou projecte singular d’ocupació per a persones joves “Jove, al Baix tu decideixes”.

L’objectiu d’aquest projecte és oferir formació professional i orientació per aconseguir incrementar les possibilitats dels joves d’accedir al món laboral. “Jove, al Baix tu decideixes” s’emmarca dins la convocatòria de Projectes singulars del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya per a reforçar l’ocupabilitat i les competències professionals de les persones joves en situació d’atur i que no formen part dels sistemes d’educació, realitzant una orientació laboral i una formació professionalitzadora a través de l’adquisició d’experiència laboral.

És un projecte adreçat a 220 persones joves, preferentment entre els 18 i els 29 anys, empadronats en algun municipi de la comarca del Baix Llobregat i que es trobin en situació de desocupació. Entre 10 municipis de la comarca (Martorell, Castelldefels, Cornellà, Esparreguera, Gavà, El Prat, Sant Boi, Sant Feliu, Sant Joan i Viladecans)  hi haurà 11 punts d’orientació laboral per a donar cobertura a tot el territori, destinats a que els joves participants realitzin accions d’orientació laboral, amb una persona que els farà de tutora de referència, i que els acompanyarà i en farà un seguiment.

Les persones joves participants es podran formar en diferents especialitats segons els municipis:

  • Activitats d’auxiliar de magatzem (Martorell i Viladecans)
  • Agents Digitals esportius (Cornellà)
  • Aspirant a vigilant de seguretat (Gavà)
  • Atenció al client i activitats administratives (Castelldefels)
  • Auxiliar de serveis, consergeria i control d’accessos (Gavà, Barcelona)
  • Marketing digital (Castelldefels, Viladecans)
  • Operacions auxiliars de magatzem (Sant Joan Despí)
  • Serveis Auxiliars de Perruqueria (El Prat de Llobregat)

El projecte ha rebut una subvenció de 776.555,5 euros i finalitzarà el 30 de desembre del 2019. Les subvencions son del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els projectes Singulars de Garantia Juvenil.

Font: Aj.Martorell

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here