La Passió d’Esparreguera és un dels grans esdeveniments de l’any al Baix Llobregat.

Un espectacle que es representa en 35 escenes, repartides en dues parts i amb música en directe, que fan reviure a l’espectador l’essència d’uns personatges que van viure fa dos mil anys. Una representació que veuen cada any al voltant de 10.000 persones i que fan possible la pervivència de l’espectacle declarat d’interès nacional. Un text escrit pel poeta esparreguerí Ramon Torruella i Satorra, estrenat l’any 1960 que es manté fidel als textos evangèlics.

Enguany, la direcció (la mateixa que l’any passat) té com a objectiu seguir potenciant el treball dels actors i les actrius, ja que el que és veritablement important de la Passió és la gent que hi participa. Des de desembre, els personatges de text ja van començar a assajar, i el passat 20 de gener van començar a fer-ho tota la resta d’actors i actrius que formen part del poble.

EL CARTELL 2019

El cartell de l’edició d’enguany ha anat a càrrec d’Olivier Grau, que ja l’havia elaborat temporades anteriors. El protagonisme, és per al quadre del sermó de la muntanya, una de les imatges de l’espectacle. Amb aquesta imatge l’artista ha volgut remarcar la teatralitat de La Passió i ressaltar un element del drama com el del miracles dels pans i els peixos.

LA PRIMERA FIRAPASSIÓ

El cap de setmana del 16 i el 17 de febrer se celebrarà la primera Fira de la Passió, coincidint amb el 50è aniversari del Teatre de la Passió. S’hi ha convidat a la Federació Catalana de Passions, entitat que agrupa vuit municipis, i a Europassions, per si volen participar a la Fira fent alguna representació o a través d’un estand informatiu.

La Fira de la Passió estarà ambientada en l’any 0, i es faran representacions al carrer de diferents escenes del drama sacre. A la plaça de l’Ajuntament es trobaran els estands dedicats a informació sobre les diferents passions a més de moltes altres activitats.

DATES DE REPRESENTACIÓ DE LA NOVA TEMPORADA

10, 17, 23 de Març

7, 13, 19, 28 d’Abril

1 i 5 de Maig

Horaris:

Primera Part, Vida pública de Jesús, 10:30h a 13h

Segona Part, Passió, mort i resurrecció 15:30h a 18h

Entrada:

22 €

De dilluns a divendres a les taquilles del teatre, de 18h a 20h

A través de la web ticketea.

Font: La passió d’Esparreguera 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here