Els treballadors i treballadores de Gallina Blanca de Sant Joan Despí mantenen les seves jornades de reivindicació contra el tancament de la planta. Avui, ha primera hora del matí han iniciat una nova jornada de vaga, i a la tarda hi ha prevista una manifestació.

La manifestació, tindrà lloc a les 18.00h, i anirà des de la Plaça del Mercat al barri de les Planes fins a l’Ajuntament del municipi, fent-la coincidir amb el Ple municipal. Els treballadors i treballadores pretenen amb aquestes accions deixar clara la seva voluntat de seguir treballant a la ciutat. Hi participarà el secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco.

Fa dos mesos, la direcció de Gallina Blanca va comunicar a la plantilla el tancament de la planta de Sant Joan Despí per una requalificació dels terrenys i van comunicar el seu trasllat a Osca. Des d’aquell moment, els treballadors i treballadores i el sindicat CCOO van iniciar mobilitzacions i actuacions per a intentar revertir la situació i mantenir els seus llocs de treball.

 

Font: CCOO

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here