Lhistòric del PSC, Antoni Balmón, actual alcalde de Cornellà, repetirà com a candidat a les properes eleccions municipals.

Cornellà, és un dels epicentres del cinturó roig metropolità i sempre governat per l’esquerra, primer per el PSUC en els primers anys de la democràcia, i posteriorment per el PSC que hi és al capdavant des de fa més de 30 anys. Balmón nés lalcalde des de lany 2004 quan va agafar el relleu de José Montilla.

L’actual alcalde representa l’única candidatura presentada a liderar el projecte dels i de les socialistes a la ciutat, i durant aquestes setmanes prèvies a l’acte ha recollit més de 2500 avals de suport entre els ciutadans i ciutadanes del municipi. Unes dades que va comentar el secretari d’Organització del PSC Cornellà, Ot García que va agrair a Balmón la seva manera de portar endavant el projecte “fent que el sóc es converteixi sempre en som”.

Emilia Briones, portaveu del Grup Municipal socialista, va fer un repàs de la tasca feta per l’Ajuntament durant aquesta legislatura, destacant els avenços en temes socials, d’ocupació, de sostenibilitat, de serveis i de mobilitat. Briones va recordar als i les presents que “Cornellà i ha millorat gràcies als nostres projectes, al projecte socialista”.

A l’acte va participar l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret que va destacar les qualitats del candidat com la capacitat de lideratge i de diàleg a través d’una gran proximitat, tot dient que “Balmón és per a mi un referent. Ha estat el millor alcalde, és el millor candidat i continuarà sent el millor alcalde per a Cornellà”. Moret va demanar als i les presents que “al maig hem d’aconseguir que les urnes desbordin socialisme, que desbordin Antonio Balmón”.

Miquel Iceta, Primer Secretari del PSC, va començar el seu discurs destacant que “Cornellà és una ciutat de gent que somia i gent que lluita” i en aquest sentit va expressar que “per això, Antonio es mereix la vostra confiança. Com a líder d’un projecte col·lectiu sense fronteres: el socialisme català, espanyol i Europeu, que vol portar a la gent justícia social, igualtat, ocupació de qualitat i estable i més benestar”.

Iceta també va demanar el suport als pressupostos “no per donar suport a Pedro Sánchez sinó a totes les famílies, a totes les persones que han patit la crisi i a les que la dreta vol continuar deixant de banda desviant l’atenció”.

El candidat va pujar a l’escenari visiblement emocionat davant l’ovació de les més de 600 persones que es van posar en peu per aplaudir la seva gestió al capdavant de l’Ajuntament.

Balmón va assegurar que “si em donen a escollir, escullo coratge i dignitat, valentia i fortalesa. Mai amb mentides, com deia el meu pare, mirant a la cara. Escullo a Cornellà, us escullo a vosaltres”

El candidat i actual alcalde va recordar que durant aquests anys han treballat per millorar la ciutat “no puc dir que estic orgullós del que hem fet perquè crec que encara queda molt per endavant”.  En aquest sentit va explicar com l’ajuntament ha hagut de fer front als problemes reals de les persones des de la proximitat i la solidaritat, davant “la incompetència i la manca d’actuació en tots els serveis que depenen de la Generalitat”.

Als i a les presents els va assegurar que poden tenir la seguretat que el projecte socialista defensarà com ningú els seus interessos doncs “seguretat és dir-li a les persones que conviuen amb tu que camines amb elles.”

Finalment va marcar les línies de futur de la ciutat i va ser ferm en dir que “estem d’anada!, anem cap allà, cap endavant, a fer la Cornellà del futur, la que ens estima i estimem!”

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here