La Fira de la Passió és el tret de sortida per a la nova temporada de representacions que s’iniciarà el 10 de març.

La Fira de la Passió estarà ambientada en l’any 0, i es faran representacions al carrer de diferents escenes del drama sacre. A la plaça de l’Ajuntament es trobaran els estands dedicats a informació sobre les diferents passions a més de moltes altres activitats.

Coincidint amb el 50è aniversari del Teatre de la Passió, s’hi ha convidat a la Federació Catalana de Passions, entitat que agrupa vuit municipis, i a Europassions, per si volen participar a la Fira fent alguna representació o a través d’un estand informatiu

La Passió d’Esparreguera és un dels grans esdeveniments de l’any al Baix Llobregat. Un espectacle que representa en 35 escenes, repartides en dues parts i amb música en directe que fan reviure a l’espectador l’essència d’uns personatges que van viure fa dos mil anys. Una representació que veuen cada any al voltant de 10.000 persones i que fan possible la pervivència de l’espectacle declarat d’interès nacional. Un text escrit pel poeta esparreguerí Ramon Torruella i Satorra, estrenat l’any 1960 que es manté fidel als textos evangèlics.

Les representacions d’aquesta nova temporada seran el 10, 17, 23 de Març, 7, 13, 19, 28 d’Abril i 1 i 5 de Maig. Amb els següents hpraris: Primera Part, Vida pública de Jesús, 10:30h a 13h, Segona Part, Passió, mort i resurrecció 15:30h a 18h. Per adquirir les entrades, es pot fer a través de Ticketea o de dilluns a divendres a les taquilles del teatre de 18h a 20h.

Font/imatges: lapassió.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here