Cilsa, la societat constituïda pel Port de Barcelona i Merlin Properties, construirà una nau logística d11.200 metres quadrats al Prat de Llobregat per a que la companyia Agility Logistics pugui gestionar lincrement previst del tràfic marítim.

Està previst que entri en funcionament el primer quadrimestre de 2020. La companyia gestiona la concessió portuària de la Zona dActivitats Logístiques del Port de Barcelona i és presidida per Mercè Conesa.

Cilsa ha detallat en un comunicat que el seu pla dexpansió per als propers dos anys permetrà construir un total de 271.000 metres quadrats de noves naus logístiques, entorn en el que saixecarà la nova nau per Agility, que és un dels principals operadors de transport mundial. Agility ofereix serveis de transport aeri, marítim i terrestre a més demmagatzematge i distribució, entre altres. Lempresa està present al Port des de lany 1998 i la seva activitat canalitza més de 6.500 TEU (unitat de mesura de capacitat de transport marítims en contenidors) Es preveu que sincrementi lactivitat un 12% a lany amb aquesta nova construcció, ja que ofereix el servei a més de cent països.

La nova nau subicarà al ZAL Port, i està dissenyada seguint els paràmetres més avançats de sostenibilitat i eficiència energètica.

Font: EFE

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here