Desvetllades a ‘eldiario.es’, les visites a Lledoners del batlle de Cornellà, Antoni Balmón; el de Sant Joan Despí, Antoni Poveda i l’ex president Montilla, entre d’altres

L’ex-ministra de Sanitat espanyola Leire Pajín; les diputades del PSC Alícia Romero i Marta Moreta; l’ex-president de la Generalitat José Montilla; els ex-consellers del PSC Mar Serna, Joaquim Nadal i Josep María Vallès; i vuit visites de la batllessa de Barcelona, Ada Colau, a la llista de visites durant els mesos que els polítics catalans ara jutjats a Madrid, han estat en presons catalanes.

Segons la llista a la qual ha tingut accés ‘eldiario.es’, també destaquen les visites dels principals dirigents de CCOO i UGT, Javier Pacheco (5 visites) i Camil Ros (20). Pel que fa els comuns, destaquen les de l’eurodiputat d’ICV Ernest Urtasun; la batllessa de Barcelona, Ada Colau; o els parlamentaris Marta Ribas i Joan Coscubiela.

Els presos catalans també han rebut les visites del batlle de Cornellà, Antoni Balmón; el de Sant Joan Despí, Antoni Poveda; o la de Santa Coloma, Núria Parlon, així com el cap de files socialista a Barcelona, Jaume Collboni, i el primer tinent de batllia, Gerardo Pisarello. També hi ha anat l’ex-cap dels comuns al congrés espanyol i al parlament, Xavier Domènech, així com el cap de llista d’En Comú Podem el 28-A, Jaume Asens, o la diputada Lucía Martín.  Als llistats de Lledoners també consta el líder de Podem, Pablo Iglesias i les regidores de Barcelona Gala Pin i Janet Sanz.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here