Sant Just avança la celebració de la Diada de Sant Jordi a aquest diumenge als Jardins de Can Ginestar.

Durant tot el matí s’hi ha programat activitats lúdiques i culturals per a tots els públics. S’hi podran trobar parades de llibres i roses, a més de tallers i espais de jocs, actuacions musicals, una ballada de sardanes i una jornada de portes obertes a la Casa de la Cultura de Can Ginestar.

La literatura serà una de les grans protagonistes del dia, i a banda de les parades de roses i llibres, hi haurà entrevistes en directe a diferents autors com Màrius Serra, Jo Alexander, Víctor Amela, Joan Margarit, Àlex Martín, Xavier Bonastre, Imma Pericas i Àngel Casas a partir de les 11.35h al vestíbul de la Biblioteca.

A les 11.00h es farà el lliurament de premis del XXXI Concurs de Prosa i Poesia en català per a no professionals 2019, organitzat pel Servei Local de Català.

Aquesta diada de Sant Jordi l’organitza l’Ajuntament amb la col·laboració del Taller de Plàstica Carrau Blau, el Taller Municipal d’Arts Plàstiques Gaudim CreantArt, els Tallers de Música, el  Servei Local de Català i la Biblioteca Joan Margarit

La programació de Sant Jordi continua durant els dies 23, 24, i 26 d’abril. Dimecres 24, s’inaugurarà l’exposició Autoretrat de Soledat Sans i Serafini; divendres 26 d’abril, se celebrarà el Dia de la Dansa a la plaça Joan Maragall, seguit del Correfoc de Sant Jordi amb els Dimonis Apagallums de Camablanca i el Drac de Sant Just.

 

Font: Aj. Sant Just

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here