‘La Borriquita’ va obrir el passat diumenge les celebracions de Setmana Santa a Castelldefels, organitzades per la Hermandad Cristo de la Paz

Tradició i participació es donen cita un any més de la mà de la Hermandad del Cristo de la Paz de Castelldefels. El passat 14 d’abril, Diumenge de Rams, van començar les processons de Setmana Santa a Castelldefels amb la tradicional ‘La Borriquita’ (processó d’Entrada de Jesús a Jerusalem)

A la tarda, a les 19 hores, va tenir lloc la processó de ‘Jesús Cautivo’. La marxa va comptar com a convidada amb la Hermandad del Santo Cristo de la Agonía y Nuestra Señora de los Dolores de Sant Boi.

Dimarts Sant, 16 d’abril va ser el moment del Solemne “Via Crucis Vivent” pels carrers de Vista Alegre. El recorregut va començar per Agustina d’Aragó, Ramón i Cajal, Mansió, Plaça García Lorca, Andalucia, Agustina d’Aragó i de nou entrada al temple Ntra. Sra de Montserrat a les 22 hores aproximadament.

Dijous Sant, 18 d’abril, arribarà la processó de ‘Jesús Nazareno y Nuestra Señora de las Lágrimas’, que va sortirà del temple de la Mare de Déu de Montserrat, per recórrer diferents carrers del barri de Vista Alegre

Divendres Sant, 19 d’abril, la processó del ‘Cristo de la Paz y la Virgen de la Paz’  que va estrenar nova imatge l’any passat sortirà del mateix temple per acabar a l’Església de Santa Maria. La carrera oficial i la trobada d’imatges es producirà a Doctor Marañón amb carrer Marconi, a les 20.15 hores

Dissabte Sant, 20 d’abril,  la processó del ‘Santo Entierro  acompañado de su Madre Dolorosa (del Silencio)’, com és tradicional, invertirà el recorregut sortint de la plaça de l’Església per finalitzar al temple de la Mare de Déu de Montserrat.

I finalment, el Diumenge de Resurreció, 21 d’abril, el punt final el posarà la tradicional Diana/Cercavila pels carrers de Vista Alegre, Castell-Poble Vell i barri Centre a càrrec de l’agrupació musical Santísimo Cristo de la Paz.

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here