Ja estan en marxa els treballs de manteniment i obertura de franges de protecció contra incendis a Castellví de Rosanes.

Mentre durin aquests treballs poden haver-hi afectacions temporals als vials annexos als espais on els operaris estan duent a terme aquestes tasques, com petites restes de vegetació a la calçada, maquinària o persones treballant.

Està previst que s’actuï per zones en els següents punts: Can Sunyer, Miralles i el Taió (incloses les zones verdes) per una superfície total aproximada de 3,46 hactàrees. També s’obrirà una franja a la zona del camí d’enllaç i al polígon Rosanes. En relació al manteniment, hi haurà una intervenció en 12,1 hectàrees repartides entre el Taió i Valldaina.

Des del passat 15 de març està totalment prohibit fer foc en àmbit forestal i als terrenys situats a menys de 500 metres del bosc. Només en queda exempt l’ús de barbacoes amb mataguspires dins de les urbanitzacions, en cas que no en tingui, tampoc poden fer-se servir fins el 16 d’octubre.

És també prohibit llançar coets i qualsevol altre artefacte de foc a menys de 500 metres del bosc. Si fos necessari per a algú fer foc entre el 15 de març i el 15 d’octubre en alguna de les zones de prohibició, caldria que en demanés una autorització prèvia a la Generalitat.

 

Font: Castellvíderosanes.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here