El proper dissabte 27 d’abril el pati de Ca n’Ametller s’omplirà de bèsties i bestioles de foc infantils vingudes de diferents punts de Catalunya.

La trobada, organitzada pels Dimonis de Molins de Rei i l’Ajuntament tindrà lloc a les 17:00 de la tarda amb una plantada de bèsties al Pati de Ca n’Ametller. I quan se’n vagi el sol, les bèsties s’encendran pels carrers de la ciutat en un Cercavila pels carrers de la Vila. El recorregut serà: Plaça de Catalunya, c/Rafel de Casanova, Plaça de la Creu, c/Major, Escales del Mercat i Plaça del Mercat. Durant el Cercavila hi haurà enceses de lluïment a les cruïlles. I a les 21.30 hi haurà una cremada conjunta per a finalitzar el recorregut.

Les bèsties que s’hi podran veure son les següents: La Tarasca de Cervera, el Drac infantil de Terrassa, el Drac Estarrufadet del Poble Nou, la Cabra petita de Reus, els Dracs Foc i Forca de Sabadell, el Mini Bornis de Llinars, la Cuqueta de Castellbisbal, el Pixafocs i Cagaspurnes de Masquefa, i els Dracs de Molins de Rei.

A més, al Pati de Ca n’Ametller hi haurà venda de marxandatge i servei de bar.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here