La plaça Major de Pallejà s’omple de llibres i roses on també hi haurà música i un racó de lectura.

Els llibres i les roses tornaran a ser els protagonistes de la Diada de Sant Jordi. La plaça Major s’omplirà de parades en les que els veïns i veïnes del municipi podran comprar llibres i roses per a tothom, i a més, s’oferiran altres propostes per a totes les edats.

D’11 a 11.30 hi haurà un racó de lectura públic i de 18.00 a 19.30 es podrà gaudir de les actuacions dels alumnes del Taller de Música. Una altra de les activitats per als més petits serà un taller de punts de llibre que organitza la biblioteca i que es farà també a la plaça Major de 18 a 20 hores.

A partir de les 20h serà el moment de conèixer el 32è Concurs Literari Sant Jordi, el 3r Concurs Literari Miguel de Cervantes i el 3r Concurs Literari William Shakespeare. La sala d’actes del Castell acollirà el lliurament de premis dels certàmens que pretenen fomentar els hàbits de llegir i escriure.

La programació de Sant Jordi es tancarà divendres dia 26 d’abril a la sala infantil de la biblioteca. A partir de les 18h els més petits gaudiran del conte “Princeses, dracs, cargols i altres animalons”, un espectacle a càrrec de la companyia Patawa.

 

Font: Pallejà.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here