La sisena edició del PAS se celebrarà del 5 al 20 de juliol amb un conjunt de concerts gratuïts a l’aire lliure, ubicats a l’entorn del Pont del Diable. Els artistes d’enguany son Maruja Limón, Luísa Sobral, Grupo Company Segundo o Mónica Green entre d’altres.

El festival musical de Martorell ofereix 8 concerts que tracen una proposta variada i per a tots els gustos. El festival es distribuirà entre els tres primers caps de setmana del mes: 5 i 6 de juliol 13 i 13 de juliol i 19 i 20 de juliol. Alhora, comptarà amb activitats gastronòmiques. És destacable el caràcter gratuït de tots els concerts, fet que brinda l’oportunitat de gaudir de música de primer nivell i totalment de franc.

El divendres 5 de juliol el tret de sortida es donarà amb l’Orquestra del Reial Cercle Artístic de Barcelona, i l’endemà serà el torn de Maruja Limón. El 12 de juliol actuarà Luisa Sobral i el 13 de juliol Mónica Grenn. El 19 de julol ho farà Grupo Company Segundo i finalment el dia 20 Flore M.

S’han preparat també dues exposicions al voltant de la música i l’art. Al GIPH La Caserna es podrà gaudir de l’exposició “Cuéntame Cuba” de Joan Miquel Morales i a l’Espai d’Art i Creació Conemporanis Jaume Muxart s’hi podrà visitar l’exposició “XAUS”, censura del desig. Banda sonora d’un procés de creació”, de Pep Anton Xaus.

L’objectiu del PAS és apropar la música a la gent i propiciar una oferta artística de primer nivell gratuïta en un entorn privilegiat, com son els jardins ubicats als voltants del Pont del Diable.

 

Font: Aj.Martorell

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here