La dona, veïna del municipi, va desaparèixer el 13 de març a Cornellà i van localitzar el seu cadàver aquest dimarts al Prat

L’Ajuntament de Viladecans ha decretat un dia de dol oficial al municipi per la mort de Janet Jumillas, la veïna de 39 anys desapareguda el 13 de març a Cornellà de Llobregat i trobada morta aquest dimarts en un descampat del Prat.

El consistori va prendre aquesta decisió poc després que els Mossos d’Esquadra confirméssin la identitat del cadàver localitzat al Prat. El dia de dol va començar oficialment a les 12 h de dijous i acabarà a les 12 h d’avui divendres, moment en què l’ajuntament ha convocat un minut de silenci davant la Casa de la Vila.

Ahir al vespre, més de 200 persones veïnes de Viladecans, ja van omplir la plaça de davant l’ajuntament per recordar Jumillas amb una concentració silenciosa.

Durant l’acte del vespre, que va sumar amics i coneguts, la família va demanar “respecte” vers la investigació i es va mostrar esperançada amb què la causa fes un gir a favor de l’aparició de la dona amb vida.Mentrestant, un home de 32 anys veí de Cornellà està empresonat de forma preventiva com a presumpte autor de la mort de Jumillas.

Els Mossos d’Esquadra van trobar diverses proves que l’incriminen de forma directa. La investigació també assenyala un segon home, de 23 anys i veí del Prat, que és en llibertat amb càrrecs per un delicte d’encobriment.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here