El jutjat d’instrucció número 24 de Barcelona va decidir aixecar el confinament imposat sobre Tamara Carrasco des de fa més d’un any que l’impedia sortir de Viladecans, municipi on resideix.

El bufet d’advocats Salellas, va fer pública la interlocutòria que aixeca la mesura cautelar, el jutge afirma que “no té justificació el manteniment de la mesura ja que ha desaparegut la causa que en el seu moment la va poder motivar”

Tamara Carrasco va ser investigada per presumpta rebel·lió i terrorisme. L’audiència nacional va renunciar al seu cas per falta de proves a l’espera que un tribunal català es declarés competent i assumís la investigació. Tot i així, les mesures decretades per l’Audiència s’han mantingut fins ara, i és per aquest motiu que Carrasco no ha pogut sortir de Viladecans.

El tribunal barcelonès ha afirmat que quan va aplicar-se-li la mesura era investigada per terrorisme però que “actualment, els fets objecte d’aquest procediment poden ser constitutius d’un delicte de desordres públics” i per tant era desproporcionada la mesura cautelar.

S’ha establert un període de cinc dies per a presentar un recurs davant de la decisió.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here