Joan Dausà és l’autor de la lletra i la música de la cançó del nou anunci d’estiu d’Estrella Damm que enguany dona un gir inesperat per a remoure consciències en relació al problema de contaminació que pateix el mar Mediterrani.

La companyia deixa enrere les platges paradisíaques i el bon rotllo per a submergir-se fins al fons d’un mar Mediterrani ple de plàstics. Sota el títol “Acte I. Ànima”, l’anunci comença amb una noia ballant al fons del mar a ritme de la cançó del músic santfeliuenc. La cançó és interpretada per maria Rodés i la balla Claire Friesen.

La noia representa l’ànima del mar Mediterrani que mica en mica va ballant per les roques i la immensitat del mar fins que queda envoltada per uns plàstics. Aquests fan aparèixer un núvol negre que asfixia a la ballarina, inerta, fins al fons de tot del mar.

Al final de l’anunci apareix un missatge punyent que pretén conscienciar del problema que hi ha al mediterrani amb la contaminació:

“Si volem mantenir la nostra forma de viure, no hauríem de protegir allò que la fa possible?”

Encara falta una segona part de l’anunci que arribarà properament.

 

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here