El dimarts 17 de setembre, a les 18’30 hores, s’inaugura al Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, carrer Estelí, 10 de Sant Feliu de Llobregat, l’exposició “METRÒPOLIS DE CIUTATS, repensar l’urbanisme metropolità”, que l’Àrea Metropolitana de Barcelona, vol fer arribar a tot el territori del seu àmbit. En aquest cas en fa amb col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat.

L’exposició, que ja ha passat per Barcelona i Cornellà,  és una peça del procés de participació ciutadana del Pla Director Urbanístic Metropolità (PDU) i vol posar a l’abast de la ciutadania les propostes principals d’aquest Pla.

Es podrà visitar des de el 16 al 29 de setembre de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i de 16 a 21 hores, els dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 20, i els diumenges de 10 a 14 hores. L’entrada és gratuïta.

En el marc de l’exposició, el dia 25 de setembre a les 18 hores, tindrà lloc una sessió del procés participatiu amb tres apartats: exposició del contingut del Pla, espai de treball en grups reduïts i moment de retorn i presentació dels resultats. 

L’acte va dirigit no tan sols a la ciutadania de Sant Feliu, sinó també a la de diversos municipis propers com  Begues, Castellbisbal, Cervelló, Corbera, Molins de Rei, Pallejà, la Palma, Sant Andreu, Sant Climent, Sant Vicenç, Santa Colona de Cervelló i Torrelles. Comptarà amb la intervenció de l’alcaldessa de la capital de la comarca, Lidia Muñoz.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here