Dilluns 16 de setembre va presentar-se la programació completa del festival solidari de música i cultural Esperanzah! que se celebrarà al parc Nou del Prat.

El parc Nou del Prat de Llobregat tornarà a acollir el Festival Esperanzah!  que enguany arriba a la seva 11ena edició, entre divendres 11 i diumenge 13 d’octubre. La programació completa del festival, que posa la música i la cultura al servei de causes solidàries, es va presentar dilluns passat, 16 de setembre, al Prat.

Des de 2015 el festival ha destinat 300.000 € de la venda d’entrades a projectes socials, de cooperació internacional i al foment de l’economia social i solidària al Prat. Enguany, es posarà el focus en projectes contra el canvi climàtic i les seves conseqüències.

Durant el festival, actuaran grups com Oques Grasses, El Pot Petit, Rebelmadiaq Sound System, Banda Futura (amb la col·laboració de Las Migas), Banda Esperanzah! (amb les col·laboracions  de Txarango,  Alfred García o Gerard Quintana), Sant Andreu Jazz Band i Pepe Viyuela.

En aquesta nova edició, es continua apostant per la feminització. Si l’any passat es va celebrar en el marc del festival la primera edició de “Esperanzah! es Muher” -que va comportar un dia de sencer de programació 100% femenina-, enguany s’aposta per una participació de les dones més transversal.

A més, es continuarà apostant per la cooperativització de la cultura. L’organització del Festival Esperanzah està constituït com a cooperativa i una de les novetats d’aquesta edició és que ha donat lloc al naixement d’una banda pròpia. Es tracta de la Banda Esperanzah!, un grup estable d’artistes vinculat al festival, dirigit per Natxo Tarrés, ex membre del grup Gossos.

Font: Aj. Prat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here