La carrera, amb sortida i arribada a l’Estadi la Bòbila, vol esdevenir una cita esportiva i solidària anual.

El proper diumenge 6 d’octubre tindrà lloc la primera edició de la Cursa AECC Gavà en marxa contra el Càncer, organitzada per l’AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona amb el suport de l’Ajuntament de Gavà.

Aquesta cursa solidària, que per primer cop arriba al Baix Llobregat, pretén convertir-se en una cita anual ineludible per a tots els amants de l’esport que, a més, vulguin posar el seu granet de sorra en la lluita contra el càncer. “Tenim una gran il·lusió dipositada en aquesta cursa, a la qual convidem tothom a participar per fer-la, entre tots, el més gran possible”, ha indicat el president de la seu de l’AECC de Gavà, José Luis del Val, en el decurs d’una reunió amb l’alcaldessa.  Del Val, que també ha destacat el suport de l’Ajuntament i dels sectors socials de Gavà, ha assegurat que “la pretensió és repetir la cursa cada any per recaptar fons destinats a la recerca oncològica, i a l’ajuda psicològica i social per als malalts i per a les seves famílies”.

L’alcaldessa Raquel Sánchez ha respost a la crida de l’AECC de Gavà i ha fet la seva inscripció. Ha encoratjat la ciutadania a participar “perquè és per una molt bona causa” i ha agraït l’empenta de la seu local de l’AECC, renovada recentment, “per organitzar activitats que tenen una finalitat que ens interpel·la a ser actius, a col·laborar en totes les iniciatives que impulsa”. En aquest sentit, també ha demanat la col·laboració de persones voluntàries per contribuir a l’organització i logística de la cursa.

La I Cursa Gavà Marxa contra el Càncer sortirà a les 10 hores a l’Estadi Municipal La Bòbila de Gavà, on també se situarà la línia d’arribada. La distància serà única, de 5 km tot i que es  podrà fer corrent o caminant, per adaptar-se a tots els públics. La cursa transcorrerà pel Parc del Mil·lenni i camins de muntanya paral·lels a la carretera de la Sentiu. En acabar la cursa, els participants gaudiran d’un bon esmorzar i de la festa familiar organitzada amb una masterclass de Zumba, entre altres sorpreses.

Les inscripcions es poden fer a la Nova Piscina Diagonal (Sant Pere, s/n) de dilluns a divendres de 7 a 22 hores, dissabtes de 8.30 a 20 hores i diumenges de 8.30 a 14 hores; a la Piscina Can Tintorer (rambla de Pompeu Fabra, 154) de dilluns a divendres de 8 a 13 hores i de 17 a 21 hores, i dissabtes de 9 a 13.30 hores. També es poden per internet a través del web cronocheck.com. A hores d’ara, la xifra d’inscrits ja supera els 200.El preu de la inscripció, que inclou una samarreta tècnica, dorsal i esmorzar a l’arribada, és de 10 € per a adults i inclou samarreta tècnica, dorsal i esmorzar a l’arribada. Per als infants fins a 12 anys la inscripció és 5 € i inclou dorsal i esmorzar. Els dorsals i samarretes es podran recollir a l’Estadi Municipal la Bòbila els dies 4 i 5 d’octubre de 10 a 20 hores, i el mateix dia 6 abans de les 10 hores.

Font: Aj. Gavà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here