La Coordiadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL) va lliurar aquest dissabte per 28a vegada els Premis Nacionals Joan Coromines, aquest cop des de la capital del Baix Llobregat, Sant Feliu de Llobregat

Les premiades van ser Fundació d’Empresaris de Catalunya (FemCat), la cuinera Ada Parellada, la traductora Anna Casassas, el cantant Jaume Arnella i el mestre i poeta Agustí Vilar Martínez, que va rebre el guardó local.

L’acte, a la Sala Ibèrica de Sant Feliu de Llobregat i davant més de 150 persones, va voler reconèixer a diverses persones, entitats i empreses que el darrer any s’han distingit “pel seu compromís en defensa de la llengua, la cultura i la nació catalanes”.

A més, també va incloure un homenatge pòstum a la historiadora i militant històrica de l’esquerra independentista Eva Serra, que va morir el juliol del 2018.

També da va reconèixer a la santfeliuenca Joana Raspall, escriptora coneguda, entre d’altres, per la seva rica obra poètica infantil. L’acte ha estat amenitzat per Fèlix Blay i Carme Poch al piano recitant poemes de Raspall, així com per el Cor de l’Ateneu i l’Esbart de Sant Feliu de Llobregat.

Font: ACN 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here