Divendres l’institut pratenc va fer el pregó d’unes festes que s’allargaran fins aquest dilluns 30 de setembre; un pregó coral que va emocionar la Plaça de la Vila

El pregó de la Festa Major ha commemorat el 50è aniversari de l’Institut Baldiri Guilera. Cinc van ser  les persones que, en representació de la comunitat educativa del Baldiri, van sortit al balcó de l’Ajuntament: Cristian Pastora (alumne de segon de batxillerat), Rosa María Ibáñez (presidenta de l’AMPA), Montserrat Tomàs (professora de Biologia durant 35 anys), Ascen Lamora (professora de Química durant 27 anys) i Marta Mañes (professora de Tecnologia i directora).

Va ser un pregó coral, on també van participar alumnes del batxillerat escènic que s’imparteix al centre invocant la figura dels quatre elements de la natura: el foc, la terra, l’aire i l’aigua (als quals es va sumar també l’èter), representants cadascun d’un pilar del projecte educatiu del Baldiri. Un diàleg entre els diferents representants del Baldiri al balcó, a l’escenari i amb alumnes situats a la plaça, que van acompanyar amb les seves veus la crida als diferents elements.

El públic assistent va poder gaudir d’un pregó emocionant i poètic que va fer èmfasi en els valors que ha transmès aquest centre educatiu a generacions de pratencs i pratenques al llarg del seu mig segle d’història.

A continuació, la llum i el color dels focs d’artifici van donar inici a la Festa Major del Prat, que ha omplert d’activitats tot el cap de setmana i que s’allargarà fins dilluns.

Aquest dilluns de Festa Major…

El dilluns El Prat s’acomiadarà de la Festa Major de la millor manera possible… amb concerts, circ, ball i omplint el cel amb música i focs d’artifici. Una fi de festa memorable per esperar la festa de l’any vinent amb encara més delit!

Consulta totes les activitats d’aquest dia per no perdre’n detall.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here