• El Tramvia de Barcelona ha signat la col·laboració amb el Consorci de Turisme del Baix Llobregat i els ajuntaments de Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern per seguir impulsant ‘La Ruta del TRAM’. 
  • ‘La Ruta del TRAM’ ofereix descomptes per visitar els atractius turístics, culturals i gastronòmics propers a la xarxa Trambaix.

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat, TRAM, i els municipis de Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern signen un conveni de col·laboració per seguir impulsant ‘La Ruta del TRAM’.

L’activitat, ja consolidada en el territori, descobreix visites a indrets rellevants, edificis emblemàtics i mostra l’oferta gastronòmica a l’entorn del tramvia a la zona del Baix Llobregat. ‘La Ruta del TRAM’ ofereix, a més, descomptes per visitar aquests atractius turístics i culturals propers a la xarxa Trambaix (línies T1, T2 i T3).

A l’acte de signatura de l’acord, que ha tingut lloc als Museus d’Esplugues de Llobregat, han participat la presidenta del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, Eva Maria Martínez Morales; l’alcaldessa d’Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz; l’alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat, Lídia Muñoz; l’alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà;  el Tinent d’alcalde d’Economia i Administració de l’Ajuntament de Cornellà, Sergio Fernández Mesa; el President de l’Àrea de Serveis a la Persona, Cultura, Promoció Associativa i Turisme de l’Ajuntament de Sant Joan Despí, Àlex Medrano; i el president de TRAM, Felip Puig.

Els atractius del Baix Llobregat i ‘La Ruta del TRAM’

‘La Ruta del TRAM’ ofereix un gran ventall de propostes per descobrir com ara: l’obra modernista de Jujol a Sant Joan Despí, l’antiga fàbrica de ceràmica “La Rajoleta” a Esplugues de Llobregat, el Museu de les Aigües, el Palau Mercader i el Museu de les Matemàtiques, a Cornellà de Llobregat, l’edifici Walden i el refugi antiaeri, a Sant Just Desvern, i el Palau Falguera a Sant Feliu de Llobregat. A més, els Parcs amb activitats per gaudir en família, els mercats de pagès, i una variada oferta gastronòmica, completen les recomanacions per gaudir d’aquesta ruta a un Salt de Barcelona.

Aquest any, com a novetat, els restaurants que s’acullen dins la campanya de La Ruta del TRAM són establiments que cuinen amb productes de proximitat, km0, amb el segell Producte Fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Tota la informació de la campanya es troba a www.rutadeltram.cat, així com a les diferents plataformes de TRAM i del Consorci de Turisme del Baix Llobregat. Per gaudir de l’experiència i dels descomptes és molt fàcil, les persones que hi vulguin participar han d’accedir al web, activar la promoció i mostrar-la als establiments perquè els hi apliquin el descompte directament.

Font: Consell Comarcal del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here