Els manifestants han cantat proclames com “Pedro Sánchez agafa el telèfon” i “llibertat presos polítics”

Més de 200 persones s’han concentrat a l’exterior del recinte firal Cubic de Viladecans (Baix Llobregat), en contra de la visita del president del govern espanyol, Pedro Sánchez. Els manifestants han cantat proclames en contra de l’executiu espanyol i han reclamat l’alliberament dels líders independentistes.

Entre d’altres, han cridat “Pedro Sánchez agafa el telèfon”, “Llibertat presos polítics” o “No toqueu el nostre jovent”, en clara al·lusió a les actuacions policials dels darrers dies. Un ampli dispositiu dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local ha acordonat la zona, separant els concentrats de l’entrada principal de l’equipament on s’ha celebrat un acte de precampanya del PSOE.

Els manifestats s’han concentrat des d’abans de les sis de la tarda a Passeig de la Marina de Viladecans per rebutjar la presència del president del govern espanyol, Pedro Sánchez i l’acte del PSOE que se celebrava a l’auditori Cubic de la localitat.La protesta ha tingut un caràcter pacífic, malgrat que alguns dels participants han llançat ous contra els Mossos d’Esquadra i els han escridassat. L’únic moment de tensió ha tingut lloc quan ha acabat l’acte i els simpatitzants i militants socialistes que havien vingut en autocar per participar en aquesta cita han hagut de marxar.

La policia ha muntat un cordó per protegir els vehicles i mentre sortien alguns dels manifestat els han increpat i una pedra ha impactat contra un dels autocars sense provocar danys. La concentració, que estava convocada pel Pícnic per la República i els CDR, s’ha dissolt poc abans de les nou de la nit.

Font: ACN   Imatge: @CDRCatOficial

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here