Ajuntament d’Esplugues ha signat un conveni amb Finestrelles Shopping Centre pel qual aquest centre comercial s’encarregarà enguany de l’enllumenat nadalenc de tot el municipi. L’acord inclou el lloguer de més de 150 arcs i 25 fanals lluminosos.

L’alcaldessa, Pilar Díaz, i el conseller delegat d’Equilis –promotora propietària del centre comercial–, Víctor Manuel Gómez, han formalitzat aquest divendres 27 l’acord, segons el qual el centre dóna un total de 30.000 euros al Consistori per dinamitzar els principals eixos comercials.

Per a Pilar Díaz, “el conveni que hem signat és una aliança entre el comerç de carrer, el que dóna vida a Esplugues. Finestrelles Shopping Centre és un estímul per al petit comerç i el petit comerç complementa al centre comercial. Hem d’aprofitar aquests moments complicats per a tothom per guanyar en fortalesa a través del treball braç a braç entre els diferents agents econòmics. Segur que entre tots i totes aconseguirem sortir més forts d’aquesta pandèmia”.

“Volem ser un agent motivador i col·laboratiu en benefici de tota la ciutadania. Alguns exemples són el patrocini que venim duent a terme cada any amb el Finestrelles SC Handbol Esplugues, la Fundació Finestrelles o l’organització del 1r Concurs Finestrelles Shopping Centre per l’Erradicació de l’Assetjament Escolar i el Ciberassetjament celebrat recentment, que ha suposat una donació de 8.000 euros a dos centres educatius de la ciutat, per invertir en material tecnològic”, ha declarat Carla Balart,
gerent de Finestrelles Shopping Centre.

Aquests llums s’encendran la tarda del 4 de desembre a més d’una trentena de carrers i eixos comercials d’Esplugues.

Font: Aj. Esplugues

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here