El pilot santfeliuenc Jordi Juvanteny ha aconseguit la seva 16ena victòria en categoria de camió 6×6, i també en la categoria de Producció. En la classificació general del Rally Dakar, ha ocupat la 15ena posició, 4 per davant respecte l’any passat. Juvanteny ha participat per 29ena vegada en aquesta competició camp a través amb el camió MAN 6×6 del KH-7 Epsilon Team, amb José Luis Criado com a copilot.

L’equip ha fet història, atès que han completat aquesta 43ena edició del Dakar ells dos sols a la cabina del camió. La competició d’enguany va començar amb la baixa d’última hora del tercer component de l’equip, Jordi Ballbé, a causa del Coronavirus.

Juvanteny ha polvoritzat els seus propis rècords de classificació i participació. A la classificació final, el KH-7 Epsilon Team ha estat 15è, amb un temps total de 80 hores, 14 minuts y 46 segons, el que representa el seu millor resultat des de 2010.

El balanç final compta amb un mèrit enorme, no només per ser un menys a l’equip de cabina, sinó perquè Juvanteny i Criado han seguit essent exemple d’esportivitat revalidant també el sobrenom d'”Angels de la Guarda” del Dakar, un títol que han guanyat atesa la seva filosofia participativa i ètica d’ajudar i auxiliar a qualsevol participant que es troba problemes durant el recorregut diari.

Font: aj. Sant Feliu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here