El nou grup parlamentari d’En Comú Podem, integrat per vuit diputats i diputades ha designat els seus òrgans de direcció. Jéssica Albiach, que fou la cap de llista a les eleccions del 14 de febrer ha estat designada presidenta del grup. El diputat David Cid ha estat elegit portaveu parlamentari, en substitució de Susana Segovia, que passa a ser portaveu adjunta.

L’altre portaveu adjunt serà el diputat del Baix Llobregat, Lucas Ferro, de Molins de Rei, que ocupava el quart lloc a la llista dels Comuns i era el primer representant de la comarca a la candidatura.

Ferro va néixer a Barcelona l’any 1990. És graduat en Ciencies Ambientals per la Universitat de Barcelona i màster en Ciutadania i Drets Humans. Va ser un dels fundadors de Podemos a Molins de Rei i és diputat al Parlament des de l’any 2017. Ha estat president de la Comissió de Medi Ambient

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here