L’Ajuntament de Viladecans ha atorgat una beca municipal a set joves esportistes d’elit per ajudar-los a tirar endavant les seves carreres prometedores.

S’ha atorgat un total de 4.370 euros entre set esportistes en funció dels seus mèrits, en la tercera edició de les beques anuals creades l’any 2019, per tal d’ajudar a esportistes locals que lluiten per les primeres posicions de campionats nacionals o internacionals.

Els i les joves esportistes protagonistes de la tercera edició de les beques han estat l’Ainhoa Mellado, subcampiona d’Europa per equips en patinatge alpí; la Carla Segura, 5a classificada a l’Europeu de seleccions absolut de softbol; l’Anna Dominguez, campiona d’Espanya per equips de pàdel; l’Alejandro Moya, campió d’Espanya de boxa; la Laura Garcia, bronze a l’estatal cadet de tenis per equips; la Daniela Campillo, campiona de Catalunya per equips de golf i la Lara Clavijo, plata estatal aleví per equips de natació artística.

Es tracta d’una petita aportació que busca ajudar-los a seguir creixent en esports amb poc focus mediàtic i portant el nom de la ciutat als campionats.

Font: Aj. Viladecans

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here