CCOO, primer sindicat de Catalunya i del Baix Llobregat, està preparant el seu XII Congrés nacional, que tindrà lloc a Barcelona els dies 21, 22 i 23 de maig d’aquest any. El lema del Congrés serà “La força dels treballs”.

Segons la normativa aprovada, els candidats a la secretaria general havien de presentar avals per poder confirmar la seva candidatura. L’actual secretari general de CCOO, Javier Pacheco, ha presentat 10.574 avals de persones afiliades al sindicat. Una part significativa d’aquests suports ha estat recollida a la comarca del Baix Llobregat. La pandèmia ha obligat a que la majoria de les assemblees i reunions per avaluar la candidatura de Pacheco s’hagin celebrat de forma telemàtica.

Javier Pacheco, treballador de Nissan, ocupa la secretaria general de CCOO des l’any 2017, quan va substituir a l’anterior secretari, Joan Carles Gallego.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here