L’economia social i solidària i l’emprenedoria col·laborativa són les protagonistes en un cicle de càpsules formatives en línia aquest “Maig Cooperatiu” a Gavà. 

La Unió de Cooperadors de Gavà se suma a les activitats emmarcades en el Maig Cooperatiu, un mes dedicat a posar en valor l’economia social i solidària, el cooperativisme i la innovació social basats en la col·laboració. És una iniciativa de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius de Catalunya, respecte a la qual la Unió de Cooperadors en forma part. 

Les activitats es duran a terme en format virtual, i estan obertes a tota la ciutadania i organitzacions, així com entitats de l’economia social, empreses, persones autònomes i emprenedores. 

Les càpsules formatives són les següents: 

11 de maig: Banca i finances ètiques 

18 de maig: Com crear una campanya de micromecenatge (crowdfunding) 

24 de maig: Treballar a l’economia social: cooperatives, associacions i fundacions 

Tota la informació i inscripcions es pot trobar a https://gavaimpulsa.info/formacio/ 

Propera finalització de les obres 

Les obres de rehabilitació de l’edifici històric Unió de Cooperadors, a la Rambla de Maria Casas, ja estan pràcticament enllestides i es preveu, en breu, una jornada de portes obertes. 

Aquest nou equipament brindarà un espai obert a tothom que conjugarà la memòria històrica amb una comunitat on compartir coneixement i impulsar projectes basats en la col·laboració, el cooperativisme, la innovació social i l’economia sostenible. 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here