L’Ajuntament premiarà el guanyador o guanyadora del concurs amb 900€ en metàl·lic.

Des d’avui i fins al 15 de juliol, totes les persones més grans de 16 anys amb interès per crear el cartell de la Festa Major de Molins de Rei 2021 poden presentar la seva proposta a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (c/Rubió i Ors, núm. 2-4). Prèviament, hauran de presentar una instància telemàtica al web de l’Ajuntament.

Com cada any, el consistori demana que els cartells presentats tinguin una idea original i que no sigui una reproducció total o parcial d’una altra ja presentada o executada. La temàtica és lliure, tot i que és imprescindible que estigui relacionada amb Molins de Rei i la Festa Major.

El jurat l’integren 6 membres: l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz; la regidora de Cultura, Ainoa Garcia; el responsable de Comunicació, Alejandro López; un artista/dissenyador gràfic/crític/professor vinculat al món de l’art; un dels autors dels cartells de la Festa Major d’altres anys i una persona jove vinculada al món associatiu i cultural de la vila.

Es coneixerà el cartell premiat a finals del mes de juliol mitjançant la publicació premiada al taulell d’anuncis del web municipal. El guanyador o la guanyadora s’emportaran un premi en metàl·lic de 900€.

Per a més informació, es poden consultar les bases del concurs a www.molinsderei.cat/festamajor.

Font: aj. Molins

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here